A marketing világának egyik legfontosabb szegmense a grafikai tervezés, mellyel márkát építhetünk, vagy megteremthetjük saját vállalkozásunk egyedi identitását. A grafikai tervezés elengedhetetlen ahhoz, hogy létre jöjjön egy szép logó, vagy egy sikeres webáruház. A reklám-és marketingkommunikációban fontos elem a vizualitás, amely, értő kezekben, egy vállalkozás sikerességének kulcsa is lehet.

main-qimg-93958b24bb28e34e0bbf5c48d8dfffdd

Grafikai tervezéstől, a komplett standok kivitelezéséig…

Cégünk sokrétű szolgáltatással áll megrendelői részére, segítünk kiválasztani a megfelelő technikát, amivel a leggazdaságosabban állítható elő a kívánt termék. A kis példányszámú esetleg változó adattartalmú nyomatokhoz a digitális technológiát ajánljuk, amit házon belül cégünk digitális nyomdagépeivel készítünk, így első kézből garantáljuk Önnek a rövid átfutási, elkészítési időt és a ragyogó, kompromisszummentes minőséget, melyet akár már egy darabtól is élvezhet.
A digitális nyomtatással megtakarítható film és a nyomólemez készítés időigényes művelete és költsége. Az előkészített munka a számítógépről közvetlenül a nyomógépre kerül, ezzel az eljárással rögtön előállítható a nyomdatermék, így sürgős esetben akár azonnal kézhez kaphatja kiadványát, illetve gyors utánnyomást rendelhet.

top-10-graphic-design-schools-6-illustrator-tutorial-graphic-design-3d-logo-pencil-youtube
Ha önnek nagy példányszámban van szüksége termékére, ez esetben is állunk rendelkezésére, ofszet nyomdatechnológiával a nagy példányszámú nyomtatások gazdaságos kivitelezését is vállaljuk rövid határidővel!

Szeretnénk, ha ügyfeleink mindent egy helyen megtalálnának nálunk, ezért vállaljuk, a különböző igényeknek megfelelő grafikai tervezéseket is.